1xBet: Ons doel is om het product te verbeteren en spelers te verrassen met nieuwe kansen

Home » 1xBet: Ons doel is om het product te verbeteren en spelers te verrassen met nieuwe kansen

De managers van 1xBet bespreken de nieuwigheden die bezoekers op ICE London kunnen vinden en waar hun focus dit jaar ligt.

Nadat 1xBet vorig jaar door de International Gaming Awards werd uitgeroepen tot beste in de categorie Innovator of the Year, kijkt 1xBet naar de toekomst en bereidt zich voor op een 2024 vol uitdagingen en doelen.

De eerste stap zal zijn een prominente deelname aan ICE London 2024.

In een interview gaven de leidinggevenden van het bedrijf een voorproefje van hoe hun presentatie op het evenement eruit zal zien en wat bezoekers kunnen verwachten zodra ze aankomen bij hun stellage.

Hoe bereidt het bedrijf zich voor op ICE London 2024 en wat zijn de verwachtingen voor de beurs?

1xBet neemt regelmatig deel aan ’s werelds grootste kansspel – event -tentoonstellingen en ICE London 2024 zal geen uitzondering zijn.

Vorig jaar werd ons bedrijf op ICE 2023 erkend als de beste in de categorie Innovator of the Year volgens de International Gaming Awards, we verwachten ook dit jaar te winnen en hopen dat de professionele gemeenschap ons werk zal waarderen.

Wordt er nog iets speciaals verwacht aangezien het de laatste editie in Londen is? Wij hebben altijd iets om je mee te verrassen!

Op 6 februari nodigen we bijvoorbeeld tentoonstellingsgasten uit voor een besloten London Baby 2024-feest in het Natural History Museum.

Met de Gold Headline Sponsor-status heeft het bedrijf een ruime VIP-loungeruimte geboekt waar onze partners kunnen genieten van drankjes, gastronomische gerechten, prijstrekkingen en communicatie met onze topmanagers, die zullen praten over nieuwe trends in de sector en helpen aanvullende informatie te krijgen over het werken met het 1xBet-partnerprogramma.

Welk belang hecht u aan de mogelijkheid om op deze en andere evenementen alle mensen uit de branche te ontmoeten?

De ICE London 2024 is een festival van nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen, wij maken graag kennis met de ontwikkelingen van onze collega’s en delen onze ervaringen.

1xBet heeft verschillende overeenkomsten met clubs, competities en atleten over de hele wereld die de merkbekendheid vergroten en nieuwe markten helpen bereiken en wij zijn trots op het geleverde werk.

Gedurende 17 jaar in de kansspel en marketingindustrie heeft 1xBet een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar bedrijf, vertrouwd door miljoenen spelers en sportsterren die onze ambassadeurs zijn geworden.

Met trots kondigen wij aan dat wij officiële partners zijn van FC Barcelona, Paris Saint-Germain, LOSC Lille, La Liga, Serie A en andere wereldberoemde sportmerken en organisaties.

Kunnen we verwachten dat er dit jaar meer van dit soort overeenkomsten zullen worden ondertekend?

Ons bedrijf werkt aan het versterken van zijn positie in het bedrijfsleven en het vergroten van de naamsbekendheid.

Alleen al het afgelopen jaar hebben we samengewerkt met veel toernooien en topclubs in Brazilië, Chili en Peru, en hebben we verschillende promo’s gehouden die waren gewijd aan de Copa Libertadores.

In Brazilië is de nieuwe merkambassadeur Olympisch voetbalkampioen Paulinho, terwijl we in Azië trots zijn om samen te werken met de Singaporese MMA-organisatie ONE Championship.

1xBet stopt daar niet bij en bereidt nieuwe samenwerkingsaanbiedingen voor voor sportsterren over de hele wereld en Esports groeit ook snel.

Gaat 1xBet doorgaan met zijn wederzijds voordelige partnerschappen met professionele teams?

Wat zijn de eisen van klanten met betrekking tot esports?

Wij zijn ervan overtuigd dat esports de toekomst heeft en niet achter zal blijven bij de trends. het bedrijf werkt actief samen met wereldberoemde organisaties als OG Esports, Team Spirit, Talon Esports, IHC Esports en andere teams uit verschillende esports-disciplines.

Ook werkt 1xBet samen met de gerenommeerde esports-toernooioperator PGL Esports voor de allereerste Counter-Strike 2 Major gehouden in Kopenhagen, Denemarken.

De esports-markt in Europa, Azië en Latijns-Amerika groeit voortdurend en we zijn van plan op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen.

Wat zijn de belangrijkste doelstellingen en doelstellingen die het bedrijf zich voor dit jaar heeft gesteld?

De sportweddenschappen en gokindustrie evolueert voortdurend en 1xBet zal altijd kwalitatieve veranderingen katalyseren.

Elke dag zijn er duizenden sportweddenschappen en honderden online games van de beste aanbieders beschikbaar op ons platform, maar we breiden ons aanbod voortdurend uit en verrassen spelers met nieuwe aanbiedingen.

Commerciële Tip – for sale : ICE.BET

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.