Adidas onthult ‘The Damian Lillard Court’ op de Portland Campus Gym

Home » Adidas onthult ‘The Damian Lillard Court’ op de Portland Campus Gym

Voor het eerst in de geschiedenis van het bedrijf vernoemt Adidas een gebouw op de campus naar een atleet. Dinsdag hield Three Stripes een inwijdingsceremonie voor de rechtbank ter ere van Milwaukee Bucks-ster en Adidas-atleet Damian Lillard.

Zoals je weet bracht Damian de eerste elf jaar van zijn carrière door in Portland, waar hij een thuis in de stad bouwde en zijn roots vestigde bij Adidas Basketball voor wat is uitgegroeid tot een lange en vruchtbare samenwerking, aldus het merk.

Wanneer de achtvoudig All-Star terugkeert naar Portland, zal hij ‘altijd thuis’ zijn, Adidas contracteerde Lillard voorafgaand aan zijn rookie seizoen in 2012 en samen hebben ze acht kenmerkende sneakers ontwikkeld.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.