AI heeft Blockchain ingehaald als grootste opkomende technologie

Home » AI heeft Blockchain ingehaald als grootste opkomende technologie

Kunstmatige intelligentie werd dit jaar al snel de belangrijkste opkomende technologie en deskundigen verwachten dat deze de komende jaren de meeste impact op de sector zal hebben.

In 2021 zouden we gemakkelijk kunnen zeggen dat de blockchain de technologie zou zijn om de wereld te veranderen, en dat kan nog steeds waar zijn, maar op dit moment is AI de baas.

Er was altijd scepsis over de blockchain, en de belangrijkste toepassingen van de technologie in de afgelopen twee jaar waren NFT’s en cryptocurrencies, de onvoorspelbaarheid van de markt voor digitale activa heeft mensen ervan weerhouden.

Ik geloof nog steeds echt dat de mogelijkheden op de blockchain grenzeloos zijn, een technologie die simpelweg is gebouwd op het creëren van gedecentraliseerde digitale grootboeken voor elke transactie die plaatsvindt op geschikte netwerken.

Ik denk dat het verschil met AI is dat het geen nieuw type technologie is; het wordt gewoon op nieuwe en andere manieren benut en geïmplementeerd.

De impact van AI heeft alleen al dit jaar al verschillende sectoren bereikt en ik twijfel er niet aan dat deze zich de komende jaren zal blijven uitbreiden en een impact zal hebben op alles wat we doen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.