Air Dice Group heeft een Griekse B2B-licentie toegekend

Home » Air Dice Group heeft een Griekse B2B-licentie toegekend

Portfolio van gespecialiseerde game-ontwikkelaars nu beschikbaar in Griekenland.

Air Dice, een gamesontwikkelaar voor de igaming-industrie die gespecialiseerd is in door strategie kansspelen met geldelijk gewin, heeft een B2B-licentie gekregen van de Helleense Kansspelcommissie.

In een reactie op de onderscheiding zei Erkki Nikunen, partner en CBDO van Air Dice: We zijn als bedrijf verheugd dat we onze B2B-licentie van de Helleense Kansspelcommissie hebben behaald.

Ons bedrijf blijft zich uitbreiden naar meerdere gereguleerde rechtsgebieden en de Griekse licentie is een verder voorbeeld van de toewijding van onze teams aan naleving van de regelgeving en de voorbeeldige normen van onze gametechnologie en focus als bedrijf.

We kijken ernaar uit om ons gamesportfolio, inclusief Wandering Devourer, Neon Shifter en nog veel meer, beschikbaar te hebben in Griekenland als een van de grootste gereguleerde markten van continentaal Europa.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.