Uit data-gegevens blijkt dat het aantal transacties vanaf het begin van de NFL van 2020 met 126 procent is gestegen.

De gegevens zijn gepubliceerd door GeoComply hebben aangetoond dat het aantal transacties voor sportweddenschappen in de VS meer dan verdubbeld is sinds het begin van het laatste NFL-seizoen.

Nu meer staten legaal gokken toestaan, is het aantal weddenschappen in de eerste vier dagen van het voetbalseizoen met 126 procent gestegen.

Uit de gegevens van het bedrijf blijkt dat er 58,2 miljoen geolocatie-transacties waren in 18 staten en het District of Columbia van 9 september tot 19.00 uur Eastern Time op 12 september.

Dat is 25,8 miljoen in dezelfde periode vorig jaar. Lindsay Slader, managing director gaming voor GeoComply zei: De voorbereiding op dit NFL-seizoen is een proces geweest dat voor het einde van vorig seizoen begon, en we verwachtten hoge volumes, maar wat we hebben gezien heeft ons toch verrast.

Uit de gegevens bleek dat New Jersey, Pennsylvania, Michigan, Arizona en Illinois de staten waren met het hoogste aantal transacties.

New Jersey rapporteerde het hoogste aantal met 12,5 miljoen weddenschappen.

Nadat de sportweddenschappen in Arizona afgelopen donderdag live gingen, vonden er meer dan 6,1 miljoen geolocatie transacties plaats in de staat.

Slader zei: Arizona laat zien dat er in het westelijke deel van de VS vraag is naar sportweddenschappen.

De staat is in het eerste weekend naar de top gekatapulteerd als de 4e grootste staat voor transacties.

We hebben nog nooit zoiets gezien, vorige maand publiceerde de American Gaming Association (AGA) een onderzoek dat voorspelt dat een recordaantal van 45,2 miljoen Amerikanen (18 procent van de bevolking) van plan is te wedden op het seizoen van de National Football League (NFL) 2021.

Dat is 36 procent meer dan vorig jaar.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.