De in Macau gevestigde distributeur van elektronische gamingproducten Asia Pioneer Entertainment Ltd (APE) zegt dat het zich zal blijven richten op diversificatie via zijn nieuwe verkoopautomaatactiviteiten na een omzetdaling van 74,6% via zijn traditionele bedrijfssegmenten tot HK $ 11,8 miljoen (US $ 1,5 miljoen) in de zes maanden tot 30 juni 2021.

Volgens de niet-geauditeerde financiële resultaten van het bedrijf boekte APE een verlies van HK $ 9,4 miljoen (US $ 1,2 miljoen) in H1 met een omzet in de technische verkoop en distributie van het EGE-segment met 79,6%, in advies- en technische diensten een daling van 40,7% en reparatieservices een daling van 79,9 %.

Als reactie hierop heeft APE een nieuw bedrijf gelanceerd dat slimme verkoopautomaten exploiteert in Macau, met ambities om uit te breiden naar China en de Greater Bay Area.

Het bedrijf zei dat het hierdoor kan profiteren van zijn uitgebreide ervaring met het onderhouden, repareren en bedienen van consumentengerelateerde machines, en zijn intieme lokale kennis en relaties met locaties zoals hotels, winkelcentra en bezoekerssites in heel Macau.

De business van slimme verkoopautomaten als onderdeel van de groeiende markt voor slimme verkoopautomaten is bedoeld om reizigers en mobiele consumenten gemak te bieden, aldus APE.

Het is een snelgroeiende markt, slimme verkoopautomaten hebben geprofiteerd van de vooruitgang op het gebied van giraal betalen en nieuwe informatietechnologieën, en hebben bewezen zeer effectief te zijn in het verkopen en distribueren van producten aan consumenten.

De Groep is van mening dat deze diversificatie naar slimme VM’s-activiteiten zal helpen om de algehele activiteiten van de Groep te verbreden en te verbeteren.

APE heeft momenteel drie slimme automaten geïnstalleerd in Macau.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.