The Baltimore Ravens is een overeenkomst aangegaan met het Amerikaanse gok- en gokbedrijf DraftKings, waarbij de exploitant zijn officiële dagelijkse fantasiesportpartner en een officiële partner voor sportweddenschappen en gratis spelen wordt genoemd.

Als onderdeel van de samenwerking zal DraftKings profiteren van de branding in het Ravens M&T Bank Stadium, terwijl de deal ook een multimedia-element omvat, waarbij het bedrijf de titelsponsor wordt van Baltimore WBAL-1090 News Radio’s Gameday Insider-pregameshow.

Daarnaast zal DraftKings optreden als een presenterende sponsor van de Ravens Wired video online content-serie en content overnames hosten op de officiële website van het team voorafgaand aan geselecteerde games en evenementen, en zal de branding en custom content feature te zien zijn op de wekelijkse podcast van de franchise, The salon.

Deze samenwerking weerspiegelt onze voortdurende toewijding om onze fans unieke engagement ervaringen te bieden, zegt Kevin Rochlitz, Chief Sales Officer, Baltimore Ravens.

We zijn trots om samen te werken met een marktleider in DraftKings en we kijken uit naar de innovatieve manieren waarop we beter contact kunnen maken met de Ravens-fans op onze vele platforms.

Met de start van het NFL-seizoen 2021 voor de deur, illustreert onze nieuwste benoeming met de Baltimore Ravens verder onze toewijding aan fanbetrokkenheid door middel van de DraftKings-ervaring ten slotte zullen klanten van DraftKings gameday-ervaringen aanbieden zoals uitwedstrijden, gesigneerde merchandise, een officiële gratis te spelen game van DraftKings-NFL en een Punt, Pass en Kick (PPK)-evenement.

DraftKings heeft zijn debuut gemaakt in de staat Maryland als gevolg van de deal, die zijn vijfde strategische samenwerking markeert met een National Football League (NFL) franchise, waarbij de exploitant al een officiële partner voor sportweddenschappen en exclusieve officiële dagelijkse fantasiepartner van de liga zelf.

Naast de NFL heeft het bedrijf voet aan de grond gekregen in andere sporten zoals Major League Baseball (MLB) – evenals een van de franchises van de competitie, de Boston Red Sox – het Ultimate Fighting Championship (UFC) en World Wrestling Entertainment ( WWE). Ezra Kucharz, Chief Business Officer van DraftKings, zei: Met de start van het NFL-seizoen 2021 voor de deur, illustreert onze nieuwste benoeming met de Baltimore Ravens verder onze toewijding aan fanbetrokkenheid door middel van de DraftKings-ervaring.

De nieuw gesloten relatie biedt iets voor elk soort sportfan en stelt hen in staat om zich bezig te houden met de digitale inhoud van DraftKings het gratis te spelen product, dagelijkse fantasiesporten en, misschien binnenkort, sportweddenschappen om hen uiteindelijk dichter bij de actie naast een van de topteams van de AFC North.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.