Als reactie op de laatste update van de klantinteractie consultatie van de UKGC, beoordeelt de nieuwe beBettor V-Check de financiële kwetsbaarheid van de klant, waardoor operators potentiële risico’s eerder in het klanttraject kunnen identificeren.

Om operators te helpen de veranderende betaalbaarheidsregelgeving voor te blijven, heeft het onafhankelijke Britse technologie- en datawetenschapsbedrijf beBettor een nieuwe controle ontwikkeld die is ontworpen om eerder in de werkstromen van operators plaats te vinden en die potentieel financieel kwetsbare klanten kan markeren.

Chris Lee, Head of Marketing bij beBettor, zei over de lancering: Bij beBettor innoveren we onze technologie voortdurend, waardoor operators klanten de best mogelijke ervaring kunnen bieden, terwijl we ze beschermen tegen schade.

Vandaag is het niet anders en we zijn verheugd om naar de markt te gaan met onze nieuwe Financial Vulnerability Check of kortweg V-Check.

De beBettor V-Check is gebouwd op het vlaggenschip van het bedrijf, het betaalbaarheid algoritme dat gebruikmaakt van klant en Open Government Data (OGD) om onmiddellijk de financiële kwetsbaarheid en betaalbaarheid van elke ingezetene van het VK te beoordelen.

De V-Check-schermen voor insolventie, sociale huisvesting met een laag inkomen en relatief inkomensrisico en de resultaten worden in realtime teruggestuurd naar de operatoren via de beBettor API (applicatie) die overal in de huidige platform(en) en workflows van de operator kan worden geïmplementeerd .

We weten dat het beoordelen van de betaalbaarheid van klanten een uitdaging kan zijn en veel middelen nodig heeft, legt Lee uit: Een van de geweldige dingen van zowel onze Affordability Checks als V-Checks is dat operators de resultaten kunnen combineren met krachtige automatiseringen om enorme nalevingsefficiënties te ontgrendelen als verantwoorde klantervaringen op maat van elk individu.

We hebben klanten die honderden uren per maand besparen door de beBettor API te gebruiken als onderdeel van hun geautomatiseerde workflows.

V-Check, vergelijkbaar met onze bestaande Affordability Check, is volledig wrijvingsloos en helpt Britse exploitanten met een vergunning om gokproblemen te bestrijden, te voldoen aan de veranderende normen van naleving van de regelgeving en uitstekende klantervaringen te blijven leveren.

Dus Kansspel Operators in Nederland – U bent geïnformeerd.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.