Het Philippine Charity Sweepstakes Office heeft een joint venture, bestaande uit Pacific Online Systems Corporation (POSC), Philippine Gaming Management Corporation (PGMC) en International Lottery & Totalizator Systems, Inc (ILTS) genoemd als de succesvolle bieder voor het leveren van een nieuw PCSO Lottery System voor de komende vijf jaar.

Volgens details die maandag door POSC zijn ingediend bij de Filippijnen Stock Exchange, zal de joint venture zijn loterijsysteem aan de PCSO leasen voor een totale contractprijs van Php 5,8 miljard (US $ 116 miljoen), met een contract dat moet worden ondertekend zodra de groep plaatst een niet-gespecificeerde prestatiebeveiliging.

De joint venture wordt voor 50% gecontroleerd door POSC, 49% door PGMC en 1% door ILTS. Zoals vermeld in de aanvraag, zijn POSC en PGMC momenteel verhuurders van apparatuur aan PCSO van de online loterijsystemen die worden gebruikt voor lottoactiviteiten in de Filippijnen.

ILTS is de apparatuurleverancier van PGMC. Pacific Online is voor 50,1% eigendom van Premium Leisure Corp (PLC), dat op zijn beurt voor 78,7% eigendom is van Belle Corp, eigenaar van de grond waarop City of Dreams Manila is gebouwd.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.