BetGames.TV heeft zijn portfolio van kenmerkende loterijproducten opnieuw gelanceerd, waarvan de live dealer en leverancier van gokspellen gelooft dat deze de “best-in-class toon en imago van de inhoud zullen verbeteren.

Het nieuwe uiterlijk zal een reeks nieuwe functies, technische vooruitgang en verbeterde beveiliging bevatten, terwijl de Lucky 5,6- en 7-loterijspellen allemaal een reeks verbeteringen hebben ondergaan.

De verbeteringen, legde BetGames.TV uit, omvatten nieuwe achtergronden, grafische ballen bij de selectie en Full HD-video kwaliteit.

De live dealer-leverancier merkte op dat zijn Lucky 7-spel nu ook zal profiteren van de Emerald-machine van BetGames.

In een reactie op de lancering zei Andreas Koeberl, CEO van BetGames.TV: De herziening van ons loterijaanbod is de laatste in een reeks van continue verbeteringen die we aan onze portfolio doorvoeren, om ervoor te zorgen dat ze de markt-leidende entertainment blijven bieden en spelerservaring waar we bekend om staan.

We zijn van mening dat we door het opnieuw laden van onze Lucky Number-lottospellen een aanzienlijke groei zullen zien op verschillende gebieden, waaronder het aantal weddenschappen, tijdsbesteding, spelersbehoud en uiteindelijk hogere inkomsten.

In combinatie met onze ongecompliceerde, toonaangevende integratietijden, zal onze unieke commerciële propositie ongeëvenaard zijn in de markt.

BetGames.TV handhaaft een hoge standaard van integriteit in al zijn games en stelt zowel de eindgebruiker als de auditor nu in staat om alle hoeken van het productiegebied te bekijken na het toevoegen van meerdere extra camera’s in de studio.

Het bedrijf legde uit dat dit zal worden aangevuld met nieuwe risicobeperkende functies om toekomstige pandemie-proofing te garanderen, waardoor games kunnen doorgaan zelfs als evacuaties of thuisblijvende omstandigheden zijn ingesteld”.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.