Bettarget.com is het eerste merk geworden dat op het Aspire Global-platform is gelanceerd en wordt uitgevoerd op het BtoBet-sportboek.

Deze nieuwe samenwerking met Bettarget.com, legt Aspire Global uit, markeert een grote stap in de uitvoering van de groeistrategie voor het bedrijf.

Door de integratie kan Bettarget.com zich ook op de Ierse markt richten.

Tsachi Maimon, CEO van Aspire Global, zei: Met deze lancering hebben we bewezen dat we in staat zijn om een ​​strategisch product te integreren dat we onlangs hebben verworven.

Dit is weer een belangrijke stap in de uitvoering van onze effectieve groeistrategie.

Het hebben van ons eigen sportsbook biedt tal van groeimogelijkheden bij zowel bestaande als nieuwe klanten, vooral in Europa, de VS en Latijns-Amerika.

Aspire Global benadrukte dat het ontvangen van verdere wettelijke goedkeuringen de platformaanbieder in staat zal stellen het BtoBet sportsbook voor het einde van het jaar uit te rollen naar meer merken.

Eerder deze maand bereidde BtoBet zich voor op zijn volgende groeifase na de benoeming van Guy Gani als zijn nieuwe Chief Technology Officer.

Technologische ontwikkeling is het afgelopen jaar een belangrijk aandachtspunt geworden van BtoBet, met het bedrijf dat vorige maand een nieuwe technologiehub opende in Ohrid Noord-Macedonië.

Destijds legde BtoBet uit dat de hub zich zal specialiseren in softwareontwikkeling, productbeheer, data-analyse, integraties en setup processen – die allemaal een sleutelrol zullen spelen in de groeistrategie van het bedrijf.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.