BLAST Premier kondigt GG.BET aan als exclusieve wereldwijde kansspelpartner

Home » BLAST Premier kondigt GG.BET aan als exclusieve wereldwijde kansspelpartner

De Counter-Strike-toernooiserie BLAST Premier heeft een wereldwijde samenwerking aangekondigd met het merk Esports-weddenschappen, GG.BET.

Aangezien de exclusieve gokpartner van het toernooi GG.BET zal worden opgenomen in verschillende sponsoringactivaties, zoals talentvoorspellingen en BLAST. tv Pick Ems, live weddenactie-uitzendingen, social media-uitgeefacties, exclusieve inhoud en fysieke / digitale branding in de BLAST Premier-toernooi-serie.

Een partnerschap dat de deal met vervangt, die aan het einde van het seizoen 2023 afliep.

Het persbureau van GG.BET zei over de samenwerking: Het GG.BET-team is verheugd om 2024 af te trappen door een partnerschap aan te kondigen met BLAST Premier.

Onze plannen voor dit jaar sluiten niet alleen aan, onze merken delen ook gemeenschappelijke waarden en de wens om esports naar een geheel nieuw niveau te tillen en door onze middelen te bundelen met zo’n sterke partner, kunnen we dit jaar weer een onvergetelijke partner maken voor de esports-gemeenschap.

Het internationale merk voor esports-weddenschappen heeft ervaring met het werken in het Counter-Strike-ecosysteem, een langetermijnpartner van de Oekraïense organisatie NAVI en weddenschapspartner wordt van de NBA Major 2023-kampioenen van BLAST.tv Paris, hoewel hij eerder ook een partnerschap was aangegaan met de Stockholm 2021 en Antwerpen 2022 Majors.

Dit nieuws komt nadat BLAST zijn uitbreiding aankondigde die vier nieuwe partnerteams toevoegde voorafgaand aan zijn Spring Groups in Kopenhagen.

GG.BET hoopt het meeste te halen uit de wereldwijde uitzending van BLAST die miljoenen kijkers over de hele wereld aantrekt – uit meer dan 154 gebieden en in 28 verschillende talen – en de tienduizenden fans die de arena-evenementen van het toernooi bijwonen.

Alexander Lewin, SVP Commercial for BLAST: We zijn verheugd om GG.BET als wereldwijde partner voor 2024 aan boord te mogen verwelkomen en het merk is diep geworteld in de Counter-Strike-community, met actieve partnerschappen met onze ledenteams NAVI en Team Vitality.

Dit partnerschap is een verder bewijs van hun toewijding en passie voor Counter-Strike – we kijken ernaar uit om een samenwerking op te bouwen die fans beloont en betrekt.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.