Toonaangevende partner voor gaming en sportweddenschappen GAMING1 heeft de integratie aangekondigd van zijn platform voor sportweddenschappen met de toonaangevende Belgische operator Blitz.

Het bedrijf wordt de derde site in België, en de negende wereldwijd, die het ultramoderne sportsbook-platform van GAMING1 integreert, dat zichzelf al bewezen heeft als een opvallende performer op de Belgische markt met Circus.be.

Als laatste stap in een langdurige samenwerking tussen GAMING1 en Blitz, zal de samenwerking ervoor zorgen dat de sportsbook teams van de twee bedrijven nauw samenwerken om een ​​van de meest geavanceerde sportweddenschappen op de Belgische markt te bieden.

Als onderdeel van het uitgebreide pakket zal GAMING1 de handel, het risicobeheer en de fraudepreventie van Blitz – evenals de eigen reeks toernooien en promoties en alle marketingactiva herzien.

In een reactie op de deal zei Sylvain Boniver, COO bij GAMING1: We zijn verheugd dat ons unieke product voor sportweddenschappen is geïntegreerd met een andere Belgische topaanbieder in Blitz, die enthousiast een oplossing zal verwelkomen die een belangrijk visitekaartje is gebleken voor sportsbooks in die markt en daarbuiten.

Vorig jaar was een uitdaging voor iedereen, maar GAMING1 is verheugd dat het in de periode sindsdien steeds sterker is geworden met cruciale strategische overeenkomsten zoals deze.

Peter Spiler, CEO van Blitz voegde toe: We zijn verheugd toegang te hebben gekregen tot de geavanceerde sportweddenschaps technologie van GAMING1, de laatste stap in een commerciële relatie die op de lange termijn voor beide partijen voordelig is gebleken.

We zijn echt onder de indruk van hoe onze gewaardeerde partner zo’n moeilijk jaar is doorgekomen en twijfel er niet aan dat deze nieuwste integratie ons zal helpen een gevarieerd aanbod van verschillende spelers aan te trekken.

Naast de vestigingen op het vasteland in Frankrijk en België, is GAMING1 ook actief in de markten Portugal, Spanje, Roemenië, Zwitserland, Colombia en MGA.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.