De in Sheffield gevestigde kansspel operator BresBet heeft zijn debuut gemaakt op de Britse markt en is begonnen met activiteiten met een focus op paarden en windhondenraces en biedt klantvriendelijke diensten.

Opgericht door Nic Brereton – die ook als voorzitter fungeert – streeft het bedrijf ernaar om weddenschappen aan te bieden op meerdere platforms en vandaag zowel zijn website voor online klanten als zijn callcenter voor telefonische weddenschappen te lanceren.

Met de belofte om weer te gaan gokken, is het nieuwe actieve bedrijf van plan om uit te breiden van zijn aanvankelijke online en telefonische activiteiten naar de winkelstraatsector met de opening van BresBet Sporting Lounges.

We streven ernaar om van BresBet een kracht te maken in een competitieve markt online, on-course en retail, zegt David Perry, Managing Director van BresBet.

De officiële lancering vandaag is nog maar het begin, aangezien we ernaar uitkijken om het bedrijf de komende maanden nog verder te ontwikkelen – onze nieuwe website is in de lucht en we dringen er bij klanten op aan zich aan te melden en deel uit te maken van de BresBet-familie.

Het bedrijf start met een bijzondere initiële focus op paardenraces en hondenraces, nadat het de sponsoring van de 75e East Anglian Greyhound Derby in Yarmouth Stadium heeft veiliggesteld en besprekingen is aangegaan met andere locaties, met als doel prominent in beide sporten te presenteren in termen van partnerschappen en sponsoring.

Bovendien is BresBet een partner geworden van de paardenrenbaan Uttoxeter en Warwick, terwijl het gesprekken aangaat met andere windhondenlocaties, met als doel prominent in beide sporten te presenteren in termen van partnerschappen en sponsoring.

Daarnaast heeft het bedrijf een overeenkomst gesloten met de nationale jachtjockey Paddy Brennan – de winnaar van de Cheltenham Gold Cup 2010 – als eerste merkambassadeur, door het sportsbook op de markt gebracht als BresBet Legends.

Paddy hebben als de eerste BresBet Legend is gewoon fantastisch, merkte Brereton op.

We zijn nu al een paar jaar eigenaren van Ravenswell Farm en hebben met eigen ogen gezien hoeveel werk en ambitie Fergal en zijn team hebben en Paddy is een belangrijk lid van dat team.

We zijn enthousiast over de samenwerking met Paddy en kijken ernaar uit om in de toekomst meer BresBet Legends aan te kondigen.

Ten slotte heeft BreBet haar inzet voor sociale verantwoordelijkheid uiteengezet bij de lancering van haar stichting, waarbij een deel van haar winst werd toegewezen aan liefdadigheidsinitiatieven zoals het welzijn van renpaarden en windhonden.

De BresBet Foundation zal de kern vormen van BresBet’s ethos, en we hopen dat het ons in staat zal stellen een echt verschil te maken vervolgde Brereton.

We hebben een passie voor sport, maar willen ook heel graag de gemeenschappen helpen waarmee we werken en deze gevoelens worden gedeeld door onze BresBet Legends die ook zullen helpen om het profiel van onze partner- liefdadigheids instellingen te vergroten.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.