Cam Newton stelt de vraag naar de waarde van een rugnummer aan de orde is ?

Home » Cam Newton stelt de vraag naar de waarde van een rugnummer aan de orde is ?

De MVP-quarterback onthulde dat voormalig teamgenoot Jimmy Clausen een grote tas had aangevraagd voor de nr. 2-shirt we analyseren enkele van de grootste Jersey prijskaartjes in de sport.

Cam Newton onthulde onlangs op zijn Instagram dat toen hij zich bij de Carolina Panthers voegde met zijn zinnen op de nummer 1 quarterback-plek, hij zijn favoriete rugnummer wilde behouden dat hij zijn kampioenschapscarrière bij Auburn had doorgebracht met de nummer 2 en de concurrentie voor de QB1 Jimmy Clausen, wilde niet dat hij nummer 2 droeg.

Nou ja, niet gratis, tenminste, hij wilde een uitbetaling van $ 1 miljoen voor het nummer.

Ik zei: Een miljoen dollar, man? herinnerde Newton zich.

Mensen verdienen geen één miljoen dollar in hun hele leven, laat staan dat ik je één miljoen dollar geef voor een verdomd getal.

Toen de nummer 1 overall NFL Draft-keuze van 2011 op de openingsdag het veld betrad, zette hij een record neer van 422 yards – en dat allemaal terwijl hij de nummer 1 droeg.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.