Cannabis: De gemiste kans in de professionele sport!

Home » Cannabis: De gemiste kans in de professionele sport!

Hoe het komt dat enkele van de grote sportcompetities in de Verenigde Staten blijven worstelen met het reguleren van de cannabisconsumptie.

De wetenschap heeft routinematig de geneeskrachtige eigenschappen van cannabis aangetoond. De afgelopen jaren hebben veel staten de plant gedecriminaliseerd, omdat is aangetoond dat de genezende eigenschappen een laag risico-alternatief voor opioïden zijn.

Ondanks de veelbelovende eigenschappen blijven grote Amerikaanse sportcompetities het cannabisgebruik echter reguleren.

De afgelopen jaren merkte Kevin Durant dat hij rechtstreeks bij NBA-commissaris Adam Silver pleitte en hem aanmoedigde om de tijdelijke pauze bij het testen van medicijnen voor de fabriek permanent te maken.

Ik heb hem zelfs gebeld en ervoor gepleit dat hij marihuana van de lijst met verboden middelen zou halen, vertelde Durant aan Aaron Ross Sorkin van CNBC tijdens het CNBC x Boardroom Game Plan-evenement van juli 2023.

Ik had gewoon het gevoel dat het een ding werd in het hele land over de hele wereld [en] dat het stigma erachter niet zo negatief was als voorheen en het heeft geen negatieve invloed op je.

De inspanningen van Durant wierpen hun vruchten af in de nieuwste collectieve arbeidsovereenkomst van de competitie, die eerder dit jaar werd geratificeerd.

Het beleid van de NBA behoort echter tot de meest soepele in de Amerikaanse sport en de raadpleegde cannabisarts Bonni Goldstein om te begrijpen waarom cannabis in de meeste professionele sportcompetities verboden is en welke potentiële positieve impact dit zou kunnen hebben op de sportwereld.

Daarnaast spraken we met verschillende atleten, waaronder Calvin Johnson, Ricky Williams en Mike Tyson, om te begrijpen hoe cannabis een krachtig supplement voor atleten zou kunnen zijn.

Commerciële Tip and are for sale : www.TopWeed.nl , www.TopWeed.es, www.TopWeed.be and more www.TopWeed

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.