Het effect van China op illegaal online gokken verandert de manier waarop deze operators werken volgens een recent rapport. China meldt dat ze de afgelopen twaalf maanden meer dan 110.000 verdachten hebben gearresteerd met betrekking tot online gokken, meer dan 3.400 online goksites en 2.800 betalingsproviders voor die illegale gok-platforms hebben gesloten.

Dit alles samen met de Chinese regering die haar invloed in de buurlanden gebruikt om hun betrokkenheid bij het laten functioneren van online-operators stop te zetten.

Een focus lag op gokken door live dealers en die exploitanten verplaatsen hun focus nu meer dan ooit van China en meer naar Japan en Korea om de woede van die gastlanden of China zelf te vermijden.

De financiële slagkracht die China heeft met hulp en zakelijke steun in de regio heeft het verschil gemaakt in de landen die vechten tegen de exploitanten die hun diensten aanbieden aan Chinese gokkers.

Met China dat gokkers uitnodigt om op die illegale websites te informeren, heeft dat inderdaad ook een groot effect.

Er wordt ook gezegd dat veel operators die in de regio werken hun activiteiten verplaatsen naar Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), dit is niet onopgemerkt gebleven door China en ze werken nauwer samen met de VAE dan ooit tevoren.

Het aanbieden van diensten zoals de COVID-19-vaccins en het leveren van 5G-technologieën aan het Koninkrijk.

Hierbij zal de Chinese regering natuurlijk invloed uitoefenen op functionarissen daar om de exploitanten die gok-diensten aan Chinese staatsburgers proberen aan te bieden, aan banden te leggen.

China jaagt op al die exploitanten die online gokken leveren aan hun onderdanen en het lijkt erop dat ze hun inspanningen niet vertragen.

Een gaming-consulent die niet bij naam genoemd wilde worden, zei tegen de iGaming Post: Voor veel operators die in de regio werken is de veiligste gok nu om meer te focussen op Korea, Japan en India in plaats van China, de autoriteiten geven hun vertrouwen niet op. strijd tegen die operators.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.