Corinthians en Vai de Bet sluiten een sponsorovereenkomst van R$370 miljoen

Home » Corinthians en Vai de Bet sluiten een sponsorovereenkomst van R$370 miljoen

De Braziliaanse voetbalclub Corinthians heeft een sponsorovereenkomst gesloten met gokoperator Vai de Bet, waarmee het de meest lucratieve in zijn soort in het land wordt.

De driejarige deal heeft in totaal een waarde van R$370 miljoen (£59,69 miljoen), waarbij de club uit Sao Paulo R$120 miljoen (£19,35 miljoen) per jaar verdient.

Vai de Bet zal ook R$10 miljoen (£1,6 miljoen) meer bijdragen om zijn merk aanwezig te laten zijn op de keepershandschoenen van de club.

De deal betekent dat het merk van de Braziliaanse kansspeloperator zal worden tentoongesteld op de voorkant van de heren en damesvoetbalteams van Corinthians, evenals de zaalvoetbal en basketbalteams.

President van Corinthians, Augusto Melo, merkte op: Wij staan er altijd op dat Corinthians het grootste merk in het Zuid-Amerikaanse voetbal heeft en een van de grootste ter wereld.

Daarom blijf ik erbij: niemand kan in deze club een kleine bedenken. Beetje bij beetje zullen we de geloofwaardigheid en bekendheid herwinnen en de Corinthiërs terugbrengen naar de Corinthiërs.

We zijn 2024 begonnen met grote aankondigingen en Vai de Bet zal ongetwijfeld een van onze toonaangevende partners zijn met de grootste prestaties.

Ondertussen tekenden de rivalen van Corinthians, Sao Paulo FC, in de hele stad eerder deze maand ook een eigen sponsorovereenkomst met een andere gokoperator; Superbet.

De drievoudig Copa Libertadores-winnaars tekenden een deal ter waarde van R$180 miljoen (£29 miljoen) met het kansspelbedrijf nadat het het contract van zijn voorganger Sportsbet.io had opgezegd voordat het eind 2024 afliep.

De belangstelling van Vai de Bet en Superbet voor het Braziliaanse voetbal komt doordat president Lula de wetgeving heeft ondertekend die online kansspel en sportweddenschappen legaal maakt in het land.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.