Damar Hamlin creëert beurzen ter ere van medisch personeel dat zijn leven heeft gered

Home » Damar Hamlin creëert beurzen ter ere van medisch personeel dat zijn leven heeft gered

Toen Buffalo Bills Damar Hamlin zondagavond terugkeerde naar het Paycor Stadium in Cincinnati, was dat zijn eerste keer terug sinds hij op het veld werd gereanimeerd na een hartstilstand in januari.

Deze keer had Hamlin een ontmoeting met de tien medische professionals die hem die maandagavond hielpen weer bij bewustzijn te komen.

De 25-jarige trakteerde de leden van de medische staf van de UC op een diner en verraste hen allemaal met een studiebeurs op hun naam, Chasing M’s, de non-profitorganisatie van Hamlin, zal de komende drie jaar $ 1.000 aan studiebeurzen toekennen om de jeugd in Cincy te ondersteunen bij het najagen van hun dromen.

Er zullen tien mensen worden uitgekozen om te corresponderen met de tien medische professionals die Hamlin hebben geholpen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.