De Deense toezichthouder wil input voor de indicatoren van het Money Laundering Secretariaat

Home » De Deense toezichthouder wil input voor de indicatoren van het Money Laundering Secretariaat

De Deense kansspelautoriteit roept de industrie op om input te leveren aan de indicatoren van het witwassecretariaat voor het witwassen van geld en terrorismefinanciering op GoAML.

De kansspelindustrie in Denemarken wordt gevraagd de inspanningen te ondersteunen om het bewustzijn en de melding van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme te vergroten.

Het secretariaat voor het witwassen van geld accepteert voorstellen voor meer definities en indicatoren met betrekking tot de kwesties met betrekking tot haar GoAML-dienst, op verzoek van de Spillemyndigheden Spillemynd-wensjes-autoriteit- om de uitbreiding van de opdracht voor de kansspelindustrie over de dienst te onderzoeken.

Wanneer u een melding via GoAML maakt, moeten de indicatoren worden geselecteerd, de indicatoren zijn een steunmaatregel voor degenen die worden aangemeld en het secretariaat voor het witwassen van geld, zodat een beter kan worden geïdentificeerd aan de hand van mogelijke witwassen en terrorismefinanciering.

Op dit moment kan de indicator witwassen van geld door middel van kansspelen worden geselecteerd als de kennisgeving betrekking heeft op kansspelen.

Op basis van het feit dat de gokindustrie de wens heeft geuit voor meer relevante indicatoren, is de Deense kansspelautoriteit in dialoog met het secretariaat voor het witwassen.

Het secretariaat voor het witwassen van geld heeft aangegeven dat ze voorstellen zullen accepteren voor meer indicatoren met betrekking tot het witwassen van geld door middel van kansspelen.

De Deense kansspelautoriteit moedigt de industrie daarom aan om input te leveren over welke indicatoren in GoAML gewenst zijn.

Iedereen kan input leveren, door deze voor 5 februari 2024 naar de Deense Kansspelautoriteit te sturen op hvidvask-spillemyndigheden.dk. – Input voor indicatoren moet in het vakgebied worden geplaatst.

De Deense Kansspelautoriteit zal de voorstellen vervolgens doorsturen naar het secretariaat voor het witwassen van geld, waarin wordt beoordeeld of de voorstellen kunnen worden uitgevoerd.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.