De Japanse pachinko-industrie blijft krimpen met een van de grootste pachinko-halexploitanten van het land die de sluiting van drie hallen aankondigt.

Okura Holdings zei donderdag dat het Big Apple is.

Dazaifuzaal in Fukuoka, Big Apple. Sumiyoshi-hal in Nagasaki en Monaco Sumiyoshi Honten-hal in Nagasaki stopt met werken vanaf 31 augustus 2021 vanwege slechte prestaties.

In het bijzonder zei het bedrijf dat alle drie verslechterende operationele en financiële prestaties hadden laten zien sinds het uitbreken van de Coronavirusziekte 2019 in Japan in januari 2020 en het resulterende lage algemene klantenverkeer sinds begin 2020.

Ondanks de voortdurende inspanningen van de Groep en bijgevolg blijven deze drie pachinko-hallen verliezen boeken uit hun respectieve activiteiten.

Rekening houdend met het algemene ongunstige bedrijfslandschap, de hevige concurrentie in de pachinko-industrie en de toenemende concurrentie van andere vormen van entertainment in Japan, was het management van mening dat het voordeliger zal zijn voor de groep om haar middelen te concentreren op de andere, meer veelbelovende pachinko-industrie.

Door de klantervaring daar te verbeteren en verdere verliezen uit bedrijfsactiviteiten te minimaliseren door deze drie pachinko-hallen met zwakkere prestaties te sluiten.

Okura zei dat het verwacht een onbeduidend verlies te boeken op de verkoop van materiële vaste activa voor de zes maanden eindigend op 31 december 2021 in verband met de sluiting van de hallen.

De sluitingen verlaten Okura met 12 operationele pachinko-hallen nadat eerder in mei nog twee hallen waren gesloten.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.