De Las Vegas Sphere brengt $168 miljoen op tijdens het meest recente kwartaal

Home » De Las Vegas Sphere brengt $168 miljoen op tijdens het meest recente kwartaal

Sphere Entertainment deelde zijn financiële gegevens vanaf het eerste volledige kwartaal als beursgenoteerd bedrijf, inclusief een blik op hoe de nieuwste entertainmentlocatie van Las Vegas – The Sphere – het heeft gedaan sinds de opening in september 2023.

Het scheiden van de winst van MSG Networks, ook eigendom van Sphere Entertainment The Sphere verdiende in de eerste volledige periode van drie maanden in totaal $168 miljoen.

Hoewel een groot deel daarvan kon worden toegeschreven aan reclame en de maandenlange residentie van U2, droegen deze factoren bij aan respectievelijk slechts $ 19 miljoen en $ 55 miljoen.

Het grootste deel van de winst – 93 miljoen dollar om precies te zijn – kwam uit de Sphere Experience.

Het multi sensorische programma bracht een gemiddelde omzet van meer dan $ 1 miljoen op voor dagelijkse passen, het is veilig om te zeggen dat het $2,3 miljard kostende project van James Dolan langzaam de plek wordt om te bezoeken als je in Sin City bent.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.