De omzet van Okura Holdings steeg met 13,6% in H2

Home » De omzet van Okura Holdings steeg met 13,6% in H2

Okura Holdings heeft voor het tweede halfjaar een omzet van JPY 3,1 miljard is ($ 23 miljoen) gerapporteerd.

De in Japan gevestigt firma Okura Holdings heeft de financiële resultaten voor de tweede helft van het jaar 2022 bekendgemaakt en de omzet steeg met 13,6 procent tot 3,1 miljard JPY (23 miljoen dollar).

Het bedrijf rapporteerde een bedrijfswinst van JPY 254 miljoen (US $ 1,88 miljoen), vergeleken met een operationeel verlies van JPY 279 miljoen (US $ 2,06 miljoen) in de tweede helft van 2021 en in de zes maanden tot 31 december 2022 stegen de bruto pay-ins met 18,9 procent tot 14,5 miljard JPY (107 miljoen dollar).

Het bedrijf heeft een omzetstijging doorgemaakt na het opheffen van enkele beperkingen, Okura Holdings merkte op dat de zakelijke vooruitzichten voor pachinko twijfelachtig blijven vanwege de aanhoudende neergang in de industrie in combinatie met hoge inflatie in Japan als gevolg van escalerende grondstoffenprijzen en de waardevermindering van de yen die de koopkracht beperkt.

Het bedrijf zei echter dat het in de tweede helft van het jaar 2022 getuige was geweest van een heropleving van het klantenverkeer in de meeste van zijn pachinko-hallen.

Het bedrijf sloot in 2021 vijf pachinko-locaties, het bedrijf zei optimistisch te zijn voor 2023 en verwacht dat de impact van de uitbraak van Covid-19 op de pachinko-industrie in Japan zal blijven afnemen en dat de bedrijfsprestaties van de groep gestaag zullen verbeteren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.