De OTT-service van Vegas Golden Knights overtreft de langetermijnverwachtingen in de eerste paar dagen

Home » De OTT-service van Vegas Golden Knights overtreft de langetermijnverwachtingen in de eerste paar dagen

Sportstreamingbedrijf ViewLift heeft onthuld dat zijn OTT-streamingdienst, die speciaal is gebouwd voor de Stanley Cup-kampioen Vegas Golden Knights, kort na de lancering al een aanzienlijk potentieel heeft laten zien.

Volgens het bedrijf hebben de direct-to-consumer-apps van KnightTime+ hun seizoensdoelstellingen slechts een paar dagen na de start van het seizoen overtroffen – met een totaal aantal aanmeldingen dat drie keer zo hoog was als de voorspellingen voor het hele seizoen.

Dit omvat meer dan 4,4 miljoen minuten gestreamd op tv en mobiel, tussen 21 september en 31 oktober, en 80 minuten gemiddelde kijkduur op het tv-scherm van KnightTime+ apps Apple TV, Fire TV en Roku.

Kerry Bubolz, president en CEO van Vegas Golden Knights, merkte op: De combinatie van kijken op draadloze tv via Scripps Sports en onze nieuwe, door ViewLift aangedreven KnightTime+ app, zorgt ervoor dat meer van onze fans dan ooit kunnen genieten van de live-actie, kijken herhalingen en hoogtepunten op precies de manier die zij kiezen.

We zijn blij dat eind oktober het totaal aantal aanmeldingen voor KnightTime+ al op 3x onze voorspelling voor het hele seizoen ligt, wat overeenkomt met onze topprestaties op het ijs op de conferentie.

Momenteel worden Golden Knights-spellen getoond op KnightTime+ binnen het door de NHL toegestane gebied, en zijn beschikbaar via de aankoop van een seizoenspas die compatibel is met iOS, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, Android, evenals meer apparaten die gepland zijn om te worden uitgebracht toegevoegd naarmate het seizoen vordert.

Rick Allen, CEO van ViewLift, merkte op: De regerende kampioenen zijn dit seizoen in een recordtempo begonnen. We zijn er trots op live games en andere VGK-programmering aan lokale fans te kunnen aanbieden via de KnightTime+ apps.

De Club en deze dienst pionieren met een model voor andere sportteams en competities: het combineren van lineaire distributie en streaming maximaliseert de keuze van de kijkers en verdiept de directe relatie tussen fans en hun lokale team en we feliciteren de Golden Knights met hun leiderschap op het ijs en online.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.