De politie in Hong Kong heeft een vermoedelijk door de triade gecontroleerd bookmakers syndicaat opgebroken dat meer dan HK $ 120 miljoen aan illegale voetbal weddenschappen had kunnen binnenhalen.

De politie van Hong Kong heeft de vermeende leider en twee andere figuren gearresteerd tijdens een inval in een hotelkamer waarvan de autoriteiten vermoeden dat die werd gebruikt als het hoofdkwartier van de operatie, volgens rapporten.

De inval kwam kort na de wedstrijd tussen Italie en Engeland, waarbij de politie meer dan HK $ 10 miljoen in contanten in beslag nam en naar verluidt miljoenen meer weddenschappen aannam.

De politie zegt dat het geld dat tijdens de operatie in beslag werd genomen, het grootste bedrag was in een hardhandig optreden van de afgelopen jaren.

Uit het onderzoek blijkt dat de illegale wedkantoor ongeveer een jaar in gebruik was.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.