De prefectuur Wakayama kondigde op 26 augustus aan dat het een basisovereenkomst had getekend met Clairvest Group, de voorkeurskandidaat voor een IR-project in Wakayama Marina City.

Het consortium van Clairvest Neem Ventures Co Ltd en Clairvest Group Inc werd op 21 juli benoemd tot voorkeurspartner van Wakayama, nadat de enige andere kandidaat, Suncity Group, zich in de weken voorafgaand aan de aankondiging had teruggetrokken.

Dit is de eerste keer in Japan dat een basisovereenkomst is ondertekend tussen een kandidaat-stad of prefectuur en een IR-operator om een ​​IR te ontwikkelen.

De basisovereenkomst bevestigt dat de voorkeursoperator is geselecteerd volgens de open wervingsprocedure als een privébedrijf om een ​​Wakayama IR te implementeren en bepaalt de vereiste procedures totdat goedkeuring is verkregen van de minister van Land, Infrastructuur, Transport en Toerisme voor het gebied ontwikkelingsplan.

Concreet wordt gesproken over de kostenverantwoordelijkheden van de voorkeurskandidaat prestatiegarantie zaken rond de oprichting van de IR-operator een specifiek doelbedrijf en procedures op het gebied van integriteit. (integriteitsonderzoek voor de bedrijven die deelnemen aan het consortium).

De prefectuur en de voorkeurskandidaat stellen nu gezamenlijk een gebiedsontwikkelingsplan op en dienen uiterlijk 28 april 2022 bij de rijksoverheid in.

De prefectuur Wakayama zei: Naast het verzoeken om verdere verfijning van de voorstellen en het verbeteren van het projectimplementatieplan, zullen we proberen een All-Wakayama-plan op te bouwen waarin bedrijven in de prefectuur op grote schaal kunnen deelnemen aan het verbeteren van het operatieplan om ervoor te zorgen dat er een bijdrage is door de ontwikkeling van de lokale economie en de lokale werkgelegenheid.

Door briefingsessies te houden, afhankelijk van de pandemie van het coronavirus, zullen we nauwkeurige informatie over IR en de redenen waarom deze prefectuur het IR-project promoot aan de inwoners van de prefectuur overbrengen.

Het Wakayama IR Promotion Office benadrukte solidariteit in een interview met IAG en zei dat de Wakayama Prefecture het proces stap voor stap doorloopt en dat ze nu een nieuwe stap vooruit hebben gezet met deze procedure.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.