De zevenvoudig Super Bowl-kampioen zal de No. 2 aandeelhouderspositie bij het bedrijf als NOBULL streeft naar uitbreiding naar de wellnessruimte.

Home » De zevenvoudig Super Bowl-kampioen zal de No. 2 aandeelhouderspositie bij het bedrijf als NOBULL streeft naar uitbreiding naar de wellnessruimte.

Tom Brady herschrijft al tientallen jaren het script over gezondheid en welzijn, hij overleefde blijkbaar Father Time tijdens zijn 23-jarige loopbaan.

Nu maakt hij een zakelijke stap die de geheime formule weerspiegelt die zijn zo lange tijd zo succesvol hield.

Het voedings en wellnessbedrijf van de zevenvoudig Super Bowl-kampioen, TB12, en zijn Brady Brand-kledingbedrijf zijn gefuseerd met het prestatietrainingsmerk NOBULL van Mike Repole.

De deal brengt de kernactiviteiten van de NFL GOAT onder de NOBULL-paraplu, kondigden de bedrijven dinsdag aan.

Repole, de miljardair-ondernemer die mede-oprichter was van Glaceau’s Vitamin Water and Bodyarmor, beschreef het gecombineerde bedrijf als een startup van $ 250 miljoen die zich richt op alle aspecten van welzijn.

Dat omvat sneakers, kleding, voeding, supplementen, eiwitten en geestelijke gezondheid begeleiding, in een gesprek met Boardroom besprak Brady en Repole de verbinding die ze de afgelopen twee jaar hebben opgebouwd, met een band over zaken, familie en gedeelde waarden die uiteindelijk ertoe hebben geleid dat de twee samen zijn.

Avegeren van geweldige teams is wat de meeste vreugde in mijn leven heeft gebracht, zegt Brady, die het nummer van het bedrijf zal zijn, 2 aandeelhouder achter Repole en als ik ben overgestapt van sporten, wil ik nog steeds deel uitmaken van een geweldig team.

Sinds ik Mike ontmoette, herkende ik hem als een ongelooflijke leider en wilde ik de krachten met hem bundelen, dat was de beste kans om dat te doen.

Repole’s Impact Capital kocht afgelopen juli een meerderheidsbelang in NOBULL, verliefd op een bedrijf dat in 2015 werd opgericht door Marcus Wilson en Michael Schaffer, twee voormalige Reebok-medewerkers die zich aanvankelijk concentreerden op de CrossFit-gemeenschap en bij het bedrijf bleven.

Met zijn nieuwste deal is de 55-jarige Repole van mening dat het bedrijf een stuk schaalbaarder is naarmate het zijn consumentenbestand uitbreidt met de hulp van Brady.

NOBULL beëindigde onlangs een reeks van drie seizoenen als titelsponsor voor de CrossFit Games, maar blijft de titelsponsor voor de NFL-snoucro-spionagecombinatie en een sponsor voor New England Patriots quarterback Mac Jones, die het team opstelde als Brady’s erfgenaam.

Brady richtte TB12 op in 2013 met Alex Guerrero, een wellnesscoach en zakenpartner, het bedrijf richt zich op eiwitpoeder, elektrolyten en supplementen, waarbij het gedisciplineerde voedingsregiment van de sportlegende en de werkethiek voor de massa wordt verkocht.

Brady Brand werd in 2022 gelanceerd en werd van start gegaan door 10 collegiale atleten te contracteren voor NIL-deals, waaronder Shedeur Sanders , Guerrero en de zevenvoudig Super Bowl-kampioen hebben hun zakelijke relatie in oktober verbroken.

Brady zal zich nu richten op het combineren van personeel met Repole om een overkoepelende wellness- en levensstijlgroep op te bouwen die mensen zou helpen veerkrachtig te worden en tegenspoed te overwinnen.

Wat Tom met TB12 heeft gedaan als parttime ondernemer, zouden de meeste merken nog nooit zo ver zijn gekomen, we zien dit als een grotere kans om het merk naar een hoger niveau te tillen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.