Een voormalig directeur van Crown-dochteronderneming Burswood Limited heeft suggesties ontkend dat hij betrokken raakte bij de leiding van Crown Perth vanwege een persoonlijke relatie met James Packer.

Miljardair Tim Roberts werd ondervraagd in de West-Australische commissie in Crown Resorts.

Roberts zei dat zijn vriendschap met Packer niet de oorzaak was van zijn beslissing om lid te worden van de Crown-dochteronderneming en dit vanwege de visie van het bedrijf in die tijd en het iconische karakter van de faciliteit.

De commissie heeft de afgelopen week het grootste deel van de week besteed aan het onderzoeken van de rol die Burswood Limited speelde bij het runnen van Crown Perth.

De commissie belde ook 2019-aangestelde Maryna Fewster voor ondervraging.

De commissie moet nog onthullen of ze van plan is James Packer zelf te vragen voor ondervraging, maar de laatste opmerkingen van commissie Neville Owen suggereren dat dit binnenkort het geval zou kunnen zijn.

Update : nieuws

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.