Disney investeert $1,5 miljard in epische games en breidt het Fortnite-universum uit

Home » Disney investeert $1,5 miljard in epische games en breidt het Fortnite-universum uit

Disney investeert 1,5 miljard dollar in Epic Games en verwerft een aandelenbelang naast een samenwerking die zich zal richten op het uitbreiden van het Fortnite-universum, bevestigde CEO Bob Iger woensdag in de winstoproep van het bedrijf.

Iger noemde de verhuizing Disney’s grootste intrede ooit in de wereld van games en biedt aanzienlijke kansen voor groei en expansie.

Dit is niet de eerste keer dat de bedrijven samenwerken en miljoenen Fortnite-spelers betrekken via talloze gezamenlijke activeringen en integraties.

Disney’s winstrapport over het eerste kwartaal kwam beter uit dan verwacht en rapporteerde een gecorrigeerde winst van $1,22 per aandeel vergeleken met het gemiddelde van $0,99 waar velen op hadden gerekend.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.