Domino Data Vault, mogelijk gemaakt door Pretty Technical, is de eerste Controledatabank (CDB) die voldoet aan de internationale testnormen van Gaming Laboratories voor de Nederlandse markt.

Het Nederlandse regelgevingslicentieproces vereist gecertificeerde platforms en conforme CDB voordat er aanvragen worden gedaan om de gereguleerde markt te betreden.

Julian Borg-Barthet, Director of Business Development voor Pretty Technical, merkte op: We zijn erg verheugd om als eerste een volledig door GLI (gaminglabs.com) geteste CDB voor de Nederlandse markt op de markt te brengen.

We hebben het geluk gehad om geweldige feedback van onze klanten te krijgen met betrekking tot onze technologie en vooral de manier waarop we ze allemaal hebben ondersteund bij hun aanvraagproces met betrekking tot de KSA’s CDB-formulieren en ondersteunend bewijsmateriaal.

Door de GLI-regelgevingstests te doorstaan, is Pretty Technical van mening dat Domino nu Nederlands klaar is voor operators die op zoek zijn naar een Software as a Service (SaaS) -oplossing. Pretty Technical zal de beschikbaarheid van Domino nog verder uitbreiden, aangezien het binnenkort beschikbaar zal zijn voor zowel de Nederlandse als de Duitse markt, met kort daarna Denemarken, Spanje en Portugal.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.