DP World Tour zegeviert in rechtszaal met LIV Golf – rapport

Home » DP World Tour zegeviert in rechtszaal met LIV Golf – rapport

Volgens een rapport van The Times heeft de rechtbank in het voordeel van DP World Tour beslist in de juridische strijd met spelers die vorig jaar deelnamen aan het LIV Golf-evenement zonder de vereiste releases.

Aangezien de beslissing voor beide partijen van groot belang is, houdt het niet alleen de $ 100.000 aan boetes in stand die Ian Poulter en 15 andere spelers hebben gekregen voor hun acties, maar kan het ook betekenen dat de spelers gedwongen worden hun DP World Tour af te staan. lidmaatschappen.

De gegeven sancties zijn bedoeld om de spelers te berispen voor hun deelname aan het LIV Golf-evenement in Londen, maar er zullen geen extra sancties worden opgelegd aan de volgende tien toernooien.

Veranderingen zullen binnenkort worden doorgevoerd, waarbij DP World Tour-spelers deelnemen aan een LIV-evenement met een release die naar verwachting onder sanctieaansprakelijkheid zal vallen.

Een woordvoerder van de DP World Tour vertelde Sky Sports: Uit respect voor de vertrouwelijkheid van het proces dat door Sport Resolutions wordt uitgevoerd, zullen we geen commentaar geven op enig aspect van de arbitrage totdat de beslissing formeel is aangekondigd.

Het markeert mogelijk een belangrijk moment voor golf, aangezien de strijd tussen LIV Golf en legacy-toernooien blijft oplaaien.

Bovendien zullen de spanningen alleen maar toenemen, aangezien verwacht wordt dat spelers die deelnemen aan LIV-toernooien de Ryder Cup en de European Tour zullen missen.

Er is nog steeds een kans om de uitspraak ongedaan te maken als de spelers besluiten om beroep aan te tekenen in de Engelse rechtszaal waarbij LIV Golf hun juridische kosten financiert.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.