De DraftKings Marketplace, de Non-Fungible Token (NFT) transactieservice van DraftKings, aanbieder van sportweddenschappen, is live gegaan in samenwerking met Tom Brady’s Autograph-platform.

Als resultaat van de koppeling met Autograph krijgen eigenaren van Preseason Access Passes preferentiële toegang tot een toekomstige drop van Autograph, terwijl fans ook de mogelijkheid zullen hebben om gecertificeerde authentieke inhoud van prominente atleten en collecties die nog moeten worden vrijgegeven, te verwerven vanwege het beperkte aantal Brady NFT’s dat beschikbaar is.

Brady’s NFT’s zullen op 11 augustus verschijnen, gevolgd door handtekeningedities op 13 augustus met de authentieke digitale handtekening van de zevenvoudig National Football League (NFL) Super Bowl-kampioen.

De volgende Preseason Access Collection bevat de Canadian National Hockey League (NFL)-speler Wayne Gretzky.

NFT’s geven een geheel nieuwe dimensie aan de verzamelaars – ervaring en ik kan niet wachten tot mensen deze allereerste druppel van Autograph’s officiële digitale verzamelobjecten ontdekken en ermee aan de slag gaan, merkte Brady op.

We hebben Autograph gecreëerd als een manier voor fans en verzamelaars om een ​​stukje iconische momenten in sport en entertainment te bezitten via geverifieerde en officiële digitale verzamelobjecten en we zijn nog maar net begonnen.

De marktplaats werd vorige maand aanvankelijk aangekondigd en biedt klanten transacties op de secundaire markt en samengestelde NFT-drops, ontworpen om de reguliere toegankelijkheid van de digitale producten te vergroten.

Met behulp van het DraftKings-platform kunnen fans en verzamelaars NFT-verzamelobjecten kopen – gecategoriseerd als Premier-drops en Signature-drops, waarbij elke aanbevolen atleet een beperkt aantal laat vallen – binnen de PreSeason Access Collection, hetzij via mobiel of desktop.

Deze NFT’s zullen tegen verschillende prijzen in USD kunnen worden gekocht, terwijl de recente overname van DraftKings Scarcity Labs ook is gebruikt om de NFT-uitbreiding en aanverwante technologieën van de exploitant te ondersteunen.

Daarnaast is een voormalig Chief Product Officer bij Invaluable door het aan de Nasdaq genoteerde bedrijf aangeworven als Senior Vice President of Operations voor DraftKings Marketplace, met de verantwoordelijkheid om toezicht te houden op de contentstrategie en de langetermijnroutekaart van het aanbod.

Matt Kalish, mede-oprichter en president van DraftKings, merkte op: De adviesraad van Autograph omvat enkele van de meest iconische atleten ooit, en we konden ons geen passender figuur voorstellen dan Tom Brady om onze allereerste NFT-drop op DraftKings Marketplace te headlinen.

De totale NFT-markt is al gestegen tot meer dan $ 2,5 miljard aan verkoopvolume voor de eerste helft van 2021en dus of iemand nu goed thuis is in of nauwelijks bekend is met digitale verzamelobjecten, we stellen ons voor dat DraftKings Marketplace een eersteklas platform is voor iedereen binnen een trend dat is beslist hier om te blijven.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.