De Boston Red Sox zijn een samenwerking aangegaan met DraftKings in een deal waardoor de kannspeloperator de officiële aanbieder van dagelijkse fantasiesporten (DFS) van de franchise wordt.

Naast een verscheidenheid aan content integraties, zal het merk DraftKings overal in Fenway Park worden weergegeven naast de huidige bewegwijzering boven het Green Monster-gebouw als onderdeel van de bestaande relatie met de Red Sox.

Bovendien zal DraftKings voor één inning bij elke thuiswedstrijd van het reguliere seizoen één inning bordsignalisatie en LED-branding langs de eerste en derde basislijn hebben.

Sinds 2015 werken we nauw samen met DraftKings en zijn verheugd dat we dit in Boston gevestigde bedrijf nu aan boord hebben als onze officiële dagelijkse fantasiesportpartner , legt Red Sox EVP van Partnerships, Troup Parkinson uit.

Met miljoenen die deelnemen aan de wereld van fantasiesporten, positioneert deze samenwerking ons goed om ons spel te laten groeien en met onze fans in contact te komen op een vertrouwd platform.

We kijken ernaar uit om onze samenwerking de komende jaren te verdiepen DraftKings zal ook worden gepromoot als de officiële dagelijkse fantasiepartner van de Red Sox Foundation via e-mails, posts op sociale media en de Red Sox Foundation-website.

Om zijn MVO-inspanningen te bevorderen, zal het bedrijf ook titelsponsoring hebben van de 50-50-loterij voor alle thuiswedstrijden en omvat het branding op paddle-boards van het loterijverkoopteam, loterijtickets en e-mailontploffingen.

De deal verdiept ook de samenwerking van DraftKings met de Red Sox Foundation een van de grootste en meest succesvolle goede doelen voor teams in alle professionele sporten.

We zijn verheugd om samen te werken met een historische franchise zoals de Red Sox en DraftKings dichter bij deze gepassioneerde fanbase te brengen wat nog specialer is gezien onze geboorteplaats Boston-roots voegde Ezra Kucharz Chief Business Officer van DraftKings, eraan toe.

Als een in Boston geboren bedrijf zijn we goed bekend met de toewijding van de sportfans van Boston en we geloven dat de betrokkenheidsmogelijkheden van deze integratie nog maar net begonnen zijn.

De deal vertegenwoordigt de meest recente lokale sponsorovereenkomst van DraftKings in het noordoosten na eerder gesloten deals met de New England Patriots en Boston Celtics.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.