Een professionele pokerspeler en YouTuber hebben in het centrum van Tokio een ‘amusement poker’-outlet geopend om de populariteit van het kaartspel in Japan te verspreiden.

Roots Shibuya opende op 11 juni haar deuren als aanvulling op de 28-jarige Masato Yokosawa-activiteiten als gokker en YouTube-ster.

Laten we de ware charme van poker overbrengen en laat de bodemloze diepte van poker zich voor altijd uitstrekken.

Vanaf hier wordt poker herboren, dit is waar de nieuwe geschiedenis van poker begint, zegt de zakelijke webpagina van Roots Shibuya, Yokosawa en zijn channel manager Hiroki Nawa richtten de onderneming op, die pokerspellen aanbiedt zonder gokken of prijzen om te voldoen aan de wettelijke vereisten van Japan.

Het bedrijf verdient zijn geld door kosten in rekening te brengen voor de spellen.

Het biedt bijvoorbeeld spellen voor beginners met een lengte van maximaal 100 minuten voor JPY 2.500 (US$ 22,70), waarbij de dealer het spel aan de klant leert naarmate het spel vordert.

Er is ook een bar om te drinken en te socializen, hoewel deze momenteel onder beperkingen werkt vanwege het coronavirusbeleid van de Tokyo Metropolitan Government.

Patrons worden alleen geaccepteerd via reserveringen, er is geen inloop toegestaan.

Normaal gesproken zou Yokosawa de wereld rondreizen om deel te nemen aan verschillende internationale pokertoernooien, maar door de pandemie zit hij vast in Japan met veel extra tijd over.

Zijn YouTube-kanaal, dat zich ook richt op poker en gokken heeft momenteel zo’n 586.000 abonnees.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.