Axie Infinity stelt een Filippijnse plattelandsgemeenschap in staat de werkloosheid te overleven tijdens de coronavirus pandemie door spelers te belonen met crypto currency.

Bekijk deze geweldige documentaire over de wereld van “spelen om te verdienen” en ” een videogame die eten op tafel zet” in Cabanatuan City, op de Filippijnen.

Dergelijke innovatieve ideeën vernietigen het idee van “gamen als tijdverspilling” helpen armoede te verlichten en maken van een professionele blockchain-carrière ZO SUPER de moeite waard.

In de hoop deze moeilijke tijden te overleven, ontdekten veel Filipijnse inwoners Axie Infinity, een pc en mobiel spel dat NFT’s gebruikt om verschillende digitale items in het spel te identificeren.

De spelers worden beloond met een virtuele valuta genaamd Smooth Love Potion, worden omgezet in crypto currency die op hun beurt kunnen worden verhandeld voor echt geld waardoor een manier wordt gecreëerd voor deze plattelandsgemeenschappen om de kost te verdienen.

Een 25-jarige met de naam Art Art slaagde erin om $ 20 USD te verdienen tijdens de eerste 15 dagen dat hij speelde, terwijl een ouder echtpaar genaamd Lola Vergie en Lolo Severio bad dat het spel nooit zou verdwijnen, aangezien ze de inkomsten ervan naar betalen voor hun medicatie.

Sterker nog, zelfs op 75-jarige leeftijd speelt Severio elke dag tot wel 100 ronden van het spel.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.