Entain verlaat 140 markten voor een wettelijke zekerheid?

Home » Entain verlaat 140 markten voor een wettelijke zekerheid?

Entain Plc heeft meegedeeld dat het 140 markten heeft verlaten om zijn nieuwe zakelijke verantwoordelijkheden en plichten aan beleggers na te leven.

Zoals dit weekend gemeld door de , publiceerde Entain een intern document waarin staat dat het uit de markt stapt zonder regelgevingsregimes zoals Antarctica en Vaticaanstad.

Het FTSE100-bedrijf zal naar verwachting meer terugtrekkingen uit andere markten initiëren als onderdeel van een overeenkomst met Britse officieren van justitie die afgelopen december in werking is getreden met betrekking tot een onderzoek door de Britse autoriteiten naar de Turkse dochteronderneming van Entain, .

Goedgekeurd door

We hebben 140 markten gesloten waar de omzet varieerde van aanzienlijk getouwtrek op het moment van vertrek, maar waar klanten bij ons konden wedden, aldus de bookmaker.

Kort na het onderzoek

De Financial Times meldde verder dat de interne schattingen van Entain hebben aangetoond dat de markten die voor uittreding zijn gericht, tot nu toe geen inkomsten hebben gegenereerd en dat dit waarschijnlijk niet zal veranderen vanwege het ontbreken van een duidelijke richting naar een potentieel regelgevingskader.

Er moet nog een beslissing worden genomen door Entain of Brazilië, Chili, Peru en Mexico wilt verlaten in de periode van 12 maanden die door de geschillenbeslechting aan de kansspelgroep is gegeven.

De recente ontwikkelingen in Brazilië en wij zagen president Lula da Silva ook groen licht geven voor sportsbetting.

Bovendien heeft Entain onlangs een bestuurszetel gegeven aan , die ook de oprichter is van , een van de grootste investeerders van Entain.

Sandler zal betrokken zijn bij het kiezen van een niet-uitvoerend bestuurder onder zijn termijn die wederzijds aangenaam zal zijn voor eminence en het bedrijf, om verder te helpen bij het hervormen van zijn bedrijfsstrategie in 2024.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.