Adviesbureau voor gokgerelateerde schade Epic Risk Management is een samenwerking aangegaan met verslavings- en geestelijke gezondheidsdeskundige WHYSUP en onafhankelijke aanbieders van aanbieder van geestelijke gezondheidstraining Teen Tips om een ​​nieuw Gambling Harm Education Programme voor tieners te lanceren.

Het op het VK gerichte initiatief zal zich richten op studenten tussen 15 en 18 jaar en zal worden uitgevoerd op 200 middelbare scholen en hogescholen gedurende het academiejaar 2021-2022, terwijl er ook middelen beschikbaar zullen worden gesteld aan ouders en leraren.

Het programma zal een combinatie van online webinars en video-inhoud bevatten naast persoonlijke levering.

Dit zal doorleefde ervaringsverhalen van WHYSUP combineren met de online webinars, bronnen en informatiepakketten van Teen Tips voor middelbare scholieren.

Sessies zullen worden aangeboden aan Britse scholen met als doel het bewustzijn rond kansspelverslaving te vergroten, om te helpen bij het identificeren en verminderen van de risico’s die gokproblemen kunnen veroorzaken.

Onderwerpen van het programma omvatten industriële praktijken zoals reclame, verschillende productrisicoprofielen, ondersteuningstrajecten en hoe u de tekenen van schade bij uzelf en uw klasgenoten kunt identificeren.

Epic, dat zijn informatie-app beschikbaar zal stellen aan studenten, zal ook blijven samenwerken met onafhankelijke scholen op een privaat gefinancierde basis.

De workshops die we aan deze sector geven, zijn cruciaal om jonge mensen voor te lichten over de schade die gokken en gamen kan veroorzaken, want ondanks dat ze een kwetsbare demografie zijn, zijn de meesten zich niet bewust van de mogelijke gevolgen van hun acties, Epic’s directeur van het VK en de rest van de wereld, zei Patrick Foster.

Met de expertise van WHYSUP, die de wanhoop van kansspelverslaving en andere verslavingen uit de eerste hand hebben meegemaakt en Teen Tips, die al op een groot aantal Britse scholen werken en een positieve invloed hebben op de geestelijke gezondheid en het welzijn van jongeren, is een krachtige combinatie.

We weten dat het inschakelen van hen om de cruciale boodschap over het minimaliseren van kansspelverslaving die we al leveren bij EPIC te versterken, zal voorkomen dat een onmetelijk aantal mensen in dezelfde moeilijkheden komen als zovelen voor hen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.