Het European Cricket Network, het mediaplatform dat gezamenlijk is opgericht door de European Cricket League en European Cricket Series, is het nieuwste sporteigendom geworden dat zich aansluit bij het direct-to-consumer videoplatform, Recast.

Volgens de voorwaarden van de samenwerking kunnen fans genieten van op maat gemaakte dagelijkse pakketten met hoogtepunten bij herschikking, waarin de actie wordt getoond van de European Cricket Series, die in februari van start ging in Barcelona en momenteel wordt opgevoerd in Hongarije.

De oprichter en CEO van Recast, Andy Meikle, zei: We zijn verheugd om het European Cricket Network te verwelkomen bij Recast.

Dankzij onze gratis oplossing heeft het ECN toegang gekregen tot technologie waarmee ze met één klik op de knop een publiek over de hele wereld kunnen bereiken.

En dankzij onze unieke microbetalingsoplossing profiteren fans wereldwijd ook door hun aandacht te richten op onze in-app-tegoeden die hun kijkkosten kunnen subsidiëren.

In 2019 werkte het European Cricket Network samen met Spring Media voor de wereldwijde emedia-rechten, distributie en productie, waarbij het bureau tijdens de pandemie meer dan 1.500 wedstrijden produceerde.

Als gevolg hiervan schreef het netwerk vorige maand een verlenging van twee jaar met de productietak van Spring Media.

Door onze wedstrijdhoogtepunten op Recast te laten zien, kunnen we meer geld verdienen met de allerbeste momenten van European Cricket, kortom met het potentieel om een ​​nieuw publiek aan te boren, aldus Roger Feiner, CEO van European Cricket Network.

Eerder deze maand werkte Recast – wiens over-the-top (OTT)-oplossing nu beschikbaar is in meer dan 60 landen – samen met Queens Park Rangers om de pre – season wedstrijden van de EFL Championship-club te streamen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.