EvenBet Gaming heeft zijn positie op de Aziatische gamingmarkt versterkt na de integratie van het SBOBET sportsbook in zijn gamingplatform.

De overeenkomst, zegt EvenBet, zal zijn exploitanten toegang geven tot een reeks nieuwe markten voor sportweddenschappen, evenals een mogelijkheid om “inkomsten te maximaliseren.

Dmitry Starostenkov, EvenBet Gaming CEO, merkte op: We zijn verheugd dat we SBOBET sportsbook hebben geïntegreerd en de mogelijkheid vergroten om te profiteren van een product met een uitstekende reputatie en geweldige ervaring in ontwikkeling.

Met de haastige groeitrend van gebruikers die nu hun game-ervaring liever diversifiëren, zal de samenwerking met SBO de service naar een hoger niveau tillen.

Het kruispunt van doelgroepen voor sportweddenschappen en poker is traditioneel groot.

We kijken ernaar uit om de positie van EvenBet Gaming op Aziatische markten te versterken met een eersteklas aanbod voor sportweddenschappen.

Momenteel biedt het SBO sportsbook markten aan over voetbal, zaalvoetbal, Gaelic football, watersport, wintersport, badminton, esports, lacrosse en squash.

Hoewel EvenBet al een geïntegreerd sportboek heeft dat gericht is op bepaalde markten, is het van mening dat het SBO-aanbod een strategische oplossing is om operators en spelers in Azië een aantrekkelijkere ervaring te bieden

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.