EveryMatrix heeft bevestigd dat het met onmiddellijke ingang is geaccepteerd door de World Lottery Association (WLA) als geassocieerd lid.

De WLA is een internationale, op leden gebaseerde organisatie van door de staat geautoriseerde loterijen, exploitanten van sportweddenschappen en leveranciers aan de wereldwijde loterij industrie.

EveryMatrix, een gevestigde leverancier van online gaming- en systeemoplossingen voor de gaming-industrie, heeft verschillende partnerschappen ontwikkeld in de WLA-wereld, waaronder met de Noorse staatsloterij, Norsk Tipping en OPAP, de Griekse staats gelicentieerde loterij- en kansspelexploitant.

Bij de aankondiging van zijn nieuwe lidmaatschapsstatus zei het bedrijf dat het de WLA-markt beschouwt als van strategisch belang voor de aanhoudende groei met gedeelde waarden op het gebied van verantwoord gamen, ethisch zakendoen en het ondersteunen van goede doelen.

Ebbe Groes, Group CEO van EveryMatrix, merkte op: We kijken ernaar uit om een ​​actief en bijdragend lid van WLA te zijn.

EveryMatrix zet zich in om haar bestaande banden met de WLA-wereld verder te ontwikkelen en heeft in de loop der jaren forse investeringen in deze richting gedaan.

We houden ons aan de hoogste normen voor verantwoord gamen en de strengste beveiligings en operationele normen (ISO270001 en ISO20000).

We zullen nu certificeren volgens de WLA-normen voor beveiliging en verantwoord spelen.

Bovendien zijn we er trots op om sinds 2015 iets terug te geven aan de samenleving via ons grootschalige Kids Academy-programma.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.