Evolution heeft aangekondigd dat vier CryptoPunks die het eerder dit jaar heeft gekocht, nu te zien zijn in een baanbrekend online gokspel – ’s werelds eerste gokspel dat NFT’s (niet-fungible tokens) integreert.

De vier unieke digitale kunstwerken van CryptoPunk worden tentoongesteld in NFT Megaways, een nieuwe game die is gebouwd door het merk Red Tiger van Evolution Group en op donderdag 9 september is uitgebracht.

De CryptoPunks zijn unieke verzamelbare karakters die tot de allereerste voorbeelden van NFT’s behoren.

Hun eigendomsbewijs wordt opgeslagen op de Ethereum-blockchain.

Geïnspireerd door de explosie van interesse in crypto-currencies en de handel in unieke, alleen digitale activa, is dit een uniek online gokspel waarin de vier CryptoPunks van Evolution samenkomen op de slotrollen om zich te vermenigvuldigen en opnieuw te vermenigvuldigen – de waarde van de geldprijzen die aan spelers worden aangeboden.

Het NFT Megaways-slotspel met zes rollen en zeven rijen creëert een unieke en opwindende crypto-gepixelde wereld die onmiddellijk bekend zal zijn voor iedereen die de opkomst van NFT’s heeft gevolgd.

De kern van het spel zijn CryptoPunks 914, 3008, 4701 en 8143 – vier bijzonder diverse, onderscheidende en exotisch ogende personages gemaakt door Larva Labs en nu eigendom van Evolution.

Het doel van het NFT Megaways-spel is simpel: Pak de punks, win het geld!

De CryptoPunks fungeren als WILD-symbolen die alleen op de CryptoPunks-balk mogen landen en alle betalende symbolen vervangen.

Wanneer een CryptoPunk op deze balk landt en deelneemt aan een overwinning met laagbetaalde symbolen, zal de CryptoPunk ze verzamelen.

Dit zorgt ervoor dat de vermenigvuldiger van CryptoPunk met 1x toeneemt voor elk laagbetaald symbool dat wordt verzameld.

De CryptoPunks-multiplier kan tot 30x toenemen en er kunnen maximaal twee Crypto Punks in dezelfde draai landen.

Als twee CryptoPunks op dezelfde winnende manier deelnemen, worden hun vermenigvuldigers met elkaar vermenigvuldigd.

Todd Haushalter, Evolution’s Chief Product Officer, zei: Bij Evolution hebben we een lange staat van dienst op het gebied van innovatie en zijn we de eerste met onderscheidende nieuwe ideeën.

Met al onze groepsmerken is ons doel altijd om spelers de meest veelzijdige en levendige gameplay te bieden die mogelijk is.

In wezen draait het allemaal om creativiteit en originaliteit en daarom pasten de CryptoPunks zo goed bij ons.

Evolution bevindt zich in een unieke positie om bij te dragen aan de crypto-gemeenschap door de eerste NFT op Ethereum te nemen en deze in ’s werelds eerste NFT-gebaseerde slot te plaatsen.

Een van de open vragen in deze community is hoe je je NFT’s kunt weergeven en we dachten dat dit een heel leuke manier was om dat te doen, waarbij er een kans is voor veel spelers om ze te bewonderen en ook om op een geheel nieuwe manier met ze te communiceren!

We zijn vereerd om nu deel uit te maken van de geschiedenis van crypto-activa.

Hij voegde eraan toe: NFT Megaways is een game die deze crypto-trend heeft overgenomen en getransformeerd in een vorm van entertainment – ​​en het is de eerste in zijn soort.

Spelers hebben de kans om deel uit te maken van de geschiedenis in wording.

Als een spel zal het liefhebbers van gokspellen overal aanspreken, evenals crypto-fans binnenhalen die een nieuwe manier willen zien om dit CryptoPunk-kunstwerk te gebruiken.

Het team heeft fantastisch werk geleverd bij deze lancering en we kijken ernaar uit om de game live te laten gaan.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.