De rechtszaak die in New Jersey is aangespannen, beweert dat verschillende speldiensten die door FanDuel worden geleverd, inbreuk maken op de Amerikaanse patenten van Winview.

Het streeft naar schadevergoeding en andere voorzieningen, het op Canada gebaseerde sport- en esports-gaming- en mediabedrijf Engine Media Holdings heeft dinsdag aangekondigd dat haar dochteronderneming Winview een procedure is gestart bij de Amerikaanse rechtbank van New Jersey tegen FanDuel vanwege een vermeende inbreuk op patenten.

In de rechtszaak wordt beweerd dat verschillende gameservices die door FanDuel worden geleverd, inbreuk maken op Winview’s Methodologie voor het egaliseren van systemische vertragingen bij televisieontvangst in verband met vaardigheidsspellen gespeeld in verband met live televisieprogrammering; evenals de Methode van en systeem voor het beheer van bronnencode en activa voor activiteiten op computerapparatuur.

Tom Rogers, uitvoerend voorzitter van Engine Media, verklaarde in een persbericht dat deze actie, die volgt op onze recente actie tegen DraftKings, een voortzetting is van onze inspanningen om ons uitgebreide portfolio van patenten te handhaven waarvan vele betrekking hebben op mobiele sportweddenschappen en online gaming technologieën.

We zullen blijven beoordelen hoe we ons intellectueel eigendom kunnen beschermen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.