Groupe FDJ heeft een grote commerciële uitbreiding in Noord-Amerika aangekondigd, aangezien de dochterondernemingen Sporting Solutions en Gaming Solutions zijn gekozen om het eerste sportsbook-eigendom van de Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG) van stroom te voorzien.

Door de samenwerking zullen dochterondernemingen van FDJ een volledig beheerde gokoplossing bieden voor de lancering van PROLINE + het nieuwe sportsbook-merk van OLG, dat zal dienen als het eerste gereguleerde platform voor sportweddenschappen in de provincie Ontario dat gokmarkten voor enkelvoudige evenementen biedt.

Sinds dit weekend (27 augustus) hebben de tien provincies van Canada toestemming gekregen om hun eigen onafhankelijke regimes voor sportweddenschappen op te zetten, nadat Bill C-218 The Safe and Regulated Sports Betting Act’ in de wet is opgenomen.

OLG’s PROLINE + lanceert Ontario’s eerste gereguleerde sportsbook en wordt mogelijk gemaakt door FDJ Gaming Solutions Advanced Betting Platform (ABP), waardoor Ontarians kunnen wedden op een breed scala aan Amerikaanse competities, waaronder de NFL, NHL, MLB en NBA evenals Europees voetbal en universiteitsvoetbal.

OLG is een door klanten geobsedeerde organisatie die zich richt op het uitbreiden van haar digitale gaming-aanbod en de lancering van de nieuwe PROLINE + betekent dat we meer sportgokkers uit Ontario kunnen verwelkomen in de ruimte waar ze willen wedden, aldus Duncan Hannay, President en CEO van OLG.

Onze samenwerking met Sporting Solutions en de FDJ-groep stelt ons in staat om een ​​van Canada’s eerste legale aanbiedingen van wedden op één evenement te leveren met dynamische, competitieve kansen, live wedden en honderden markten verspreid over duizenden evenementen.

En zoals met alle opwindende producten en diensten van OLG, wordt de opbrengst van PROLINE + opnieuw geïnvesteerd in provinciale prioriteiten die de levenskwaliteit van alle Ontarians verbeteren.

Het OLG-partnerschap zorgt ervoor dat FDJ de commerciële uitbreiding van zijn Gaming Solutions-eenheden voortzet, die deze zomer back-to-back hoofdsysteem – leveranciers contracten heeft gewonnen met Lotto Bayern (Beieren) en de Estse Eesti Lotto.

Dit project is een belangrijke prestatie voor de FDJ-groep die sterke ambities heeft om zijn gokdiensten in Noord-Amerika te ontwikkelen dankzij het marktleidende merk Sporting Solutions, zegt Xavier Etienne, FDJ, Executive Vice President en CEO van FDJ Gaming Solution.

We hebben nu een solide basis om naar een ander niveau te groeien en onze prijzen voor sportweddenschappen, risicobeheer en beheerde diensten te distribueren naar diegenen die hun sportsbooks willen optimaliseren en differentiëren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.