Formule 1-coureur Charles Leclerc wordt investeerder in Chrono24

Home » Formule 1-coureur Charles Leclerc wordt investeerder in Chrono24

Charles Leclerc, die onlangs de Grand Prix van Monaco won en momenteel op de tweede plaats staat in het Formule 1-kampioenschap, ondersteunt de wereldwijde groei van Chrono24 als investeerder en gepassioneerde horlogeliefhebber.

We zijn erg trots Charles te mogen verwelkomen bij Chrono24, zegt Carsten Keller, CEO van Chrono24.

Charles, een uitzonderlijke atleet, wordt zeer gerespecteerd buiten de autosportwereld en deelt onze passie voor horloges en het streven van ons bedrijf naar uitmuntendheid.

Zijn kennis is indrukwekkend en samen zijn we klaar om nieuwe hoogten te bereiken en Tim Stracke, oprichter en voorzitter van de adviesraad van Chrono24, ontmoette Leclerc vorige maand in Monaco en voegde eraan toe: Charles heeft in een zeer vroeg stadium van zijn leven ongelooflijke dingen bereikt als atleet.

Zijn succes als jonge investeerder bewijst ook dat hij Hij staat te popelen om zijn sportieve ambities op andere gebieden na te streven.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.