De Formule 1 heeft een deal gesloten met het cryptocurrency-platform Crypto.com om de wereldwijde partner en inaugurele partner te worden van de nieuwe Sprint-serie voor 2021.

Met het eerste evenement dat op 17 juli op Silverstone wordt gehouden, voorafgaand aan de Pirelli British Grand Prix 2021 zal Crypto.com als onderdeel van het wereldwijde partnerschap ook de rest van het seizoen bij elke race aanwezig zijn.

Crypto.com wordt ook de officiële cryptocurrency-sponsor en NFT-partner van de raceserie, waarbij de samenwerking zich richt op het democratiseren’van de wereld van cryptocurrency voor motorsportfans door middel van educatie en ervaringen.

We zijn verheugd om Crypto.com aan te kondigen als een wereldwijde partner en hoofdpartner van het Sprint-evenement aangezien we dit opwindende nieuwe formaat dit jaar voor het eerst naar fans brengen, aldus Ben Pincus, directeur commerciële partnerschappen bij Formula One.

We zullen sterk vertrouwen op hun expertise terwijl we de wereld van cryptocurrency verkennen, een gebied waarin we erg geïnteresseerd zijn, en dit zal de eerste keer zijn als een sport die we fans de mogelijkheid kunnen bieden om deze opwindende wereld te verkennen terwijl we verder gaan. onze digitale aanwezigheid vergroten.

Crypto.com wordt vereerd in de industrie en hun ervaring was de sleutel in de beslissing om met hen samen te werken, evenals de toewijding van het bedrijf om CO2-negatief te worden, terwijl we blijven evolueren naar onze eigen duurzaamheidsdoelen.

Als onderdeel van de missie van Crypto.com om zijn naamsbekendheid op een internationaal podium te vergroten, zal het platform ook een gloednieuwe prijs uitreiken, die voorafgaand aan de Belgische Grand Prix zal worden aangekondigd.

Kris Marszalek, mede-oprichter en CEO van Crypto.com, merkte op: We zijn enorm trots om de eerste cryptocurrency-sponsor van de Formule 1 te zijn en toe te treden tot een prestigieuze verzameling merken die een sport ondersteunen met technologie en innovatie als kern.

We kijken uit naar vele jaren van samen innoveren en beginnen bij de Grand Prix van België waar we een gloednieuwe award zullen uitreiken.

We zijn ook verheugd om samen te werken met F1 bij de ontwikkeling van exclusieve NFT’s, waardoor fans op nieuwe en innovatieve manieren met de sport worden verbonden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.