Formule 1 huurt Las Vegas Sphere in voor F1 Vegas GP

Home » Formule 1 huurt Las Vegas Sphere in voor F1 Vegas GP

Voorafgaand aan de langverwachte inaugurele F1 Vegas GP dit weekend, heeft de raceorganisatie de Las Vegas Sphere ingehuurd om content te produceren tijdens de evenementen van het weekend.

De bol van 100 meter en 875.000 vierkante meter zal tijdens het F1 Vegas-weekend helder Formule 1-inhoud op het LED-scherm weergeven, zoals coureurskaarten en coureurshelmen.

Het grootste LED-scherm ter wereld werd in september 2023 geopend en zal tijdens het F1-evenement in Las Vegas worden gebruikt voor content tijdens de race, realtime poleposities en aangepaste podiumgraphics.

Emily Prazer, Chief Commercial Officer van de Las Vegas Grand Prix, merkte op: Sphere’s Exosphere is niet alleen een aanvulling op het Las Vegas Strip Circuit, het tilt het naar nieuwe hoogten, waardoor elke ronde een betoverende ervaring wordt voor de fans die aanwezig zijn en toekijken.

Televisie wereldwijd, beeld real-time poleposities, spannende podiumvieringen en een dynamische showcase van alle 20 coureurs en hun iconische auto’s levensgroot tentoon, we zijn blij dat Sphere centraal staat in het raceweekend.

Het debuut van de F1 Vegas Grand Prix op de Formule 1-racekalender heeft geleid tot een golf van advertentiemogelijkheden waarop de organisatie kan inspelen vanwege de aard van het racecircuit rond de Vegas Strip.

De Formule 1 erkende het advertentiepotentieel van het raceweekend en werkte samen met bedrijven als Netflix, Google Chrome, Aston Martin, Puma, T-Mobile en meer.

Aston Martin heeft ook het reclamepotentieel van de Las Vegas Sphere onderkend, aangezien de modellen DBX707 en DB12 op Sphere’s Exosphere zullen verschijnen.

De Britse autofabrikant zal ook een sterke marketingaanwezigheid hebben tijdens de F1 Vegas Grand Prix, waarbij wordt onthuld dat het het grootste VIP-klantenprogramma van het merk zal hosten, waardoor circuitervaringen gedurende het hele raceweekend worden geactiveerd.

Marco Mattiacci, Global Chief Brand en Commercial Officer van Aston Martin, deelde het volgende: Omdat de Verenigde Staten onze grootste markt- en merkengemeenschap zijn, creëert de Grand Prix van Las Vegas een nieuwe mijlpaal op de F1-kalender en zal onze grootste racemarketing en -campagne ooit plaatsvinden.

VIP-gastvrijheidsaanwezigheid, onze activiteiten zijn veel meer gericht op merkbekendheid, maar zijn een voorbeeld van hoe we het geweldige mondiale platform van de F1 maximaliseren om de herwaardering van Aston Martin onder een nieuw publiek te stimuleren, onze producten te voorzien van het hoogwaardige DNA van de sport en onze gemeenschap te verbinden via unieke luxe ervaringen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.