Dolphin Entertainment en West Realm Shire Services – de eigenaren en exploitanten van FTX.US – zijn een samenwerking aangegaan om een ​​non-fungible token (NFT) marktplaats te lanceren voor ‘grote sport- en entertainmentmerken’, aldus Variety.

Het rapport voegde eraan toe dat Dolphin de creatieve branding, productie en marketing van deze programma’s zal ontwikkelen en uitvoeren naast FTX, dat zijn crypto-uitwisselingsdiensten en technische ontwikkeling zal gebruiken als de ruggengraat van de marktplaatsen.

Samen zullen de twee entiteiten wereldwijde NFT-marktplaatsen ontwikkelen en programmeren die gericht zijn op merken in de sport-, film-, televisie-, muziek-, gaming-, esports-, culinaire, lifestyle- en liefdadigheidsindustrie.

Het is onhandig om tegenwoordig NFT’s te kopen, zegt Bill O’Dowd, CEO van Dolphin Entertainment. Om een ​​naadloze gebruikerservaring te kunnen bieden, waarbij de portemonnee en het product allemaal op één plek staan; om de consument te laten betalen met crypto, creditcard of traditionele valuta; om het product beschikbaar te hebben op volledig in eigendom zijnde en geprogrammeerde onlinebestemmingen; om hetzelfde product direct in de app beschikbaar te hebben voor aankoop; en om, indien nodig ook daadwerkelijke klantenondersteuning te hebben, zijn enorme onderscheidende factoren die FTX biedt.

Gecombineerd met Dolphin’s ongeëvenaarde toegang en relaties in de film-, televisie-, muziek-, gaming-, esports-, culinaire en sportindustrieën, onderscheidt ons gezamenlijke aanbod zich van de rest van de markt en, belangrijker nog, brengen NFT’s onmiddellijk op een gelijk speelveld met alle andere consumentenproducten die online te koop zijn.

Beschreven als grootschalig en consumentgericht, heeft de markt als doel de creatieve en marketingvaardigheden van Dolphin te combineren met de kennis van FTX van cryptovaluta’s.

De verhuizing komt omdat veel grote teams, competities en atleten de wereld van digitale verzamelobjecten en NFT’s verkennen en profiteren van het vermogen om geld te verdienen met hun fanbases.

Dolphins bereik en schaal in de hele popcultuur is zeer indrukwekkend voor ons, zegt Brett Harrison, president van FTX.US.

We zijn verheugd om marktplaatsen met Dolphin te bouwen, zowel vanwege hun vermogen om toegang te krijgen tot inhoud en IP, maar ook omdat ze leiders zijn op het gebied van public relations en influencer-marketing voor elke grote branche van entertainment.

Dat gezegd hebbende, zijn er verschillende items aan de horizon die we niet kunnen wachten om samen te lanceren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.