Kansspel en blokkerings softwarebedrijf Gamban heeft zijn blokkeermogelijkheden uitgebreid met cryptocurrency en handelsplatforms.

Gamban blokkeert handelsplatforms van software Contracts for difference (CFD’s), valutahandel, cryptocurrency-uitwisselingen en binaire opties worden allemaal toegevoegd aan de geblokkeerde lijst van Gamban.

Het besluit is genomen nadat Gamban vorige maand onderzoek deed naar de vraag of verschillende vormen van handelen als gokken kunnen worden beschouwd.

De resultaten toonden aan dat een “overweldigend deel” van de ondervraagden cryptocurrency-investeringen als een Kansspelmedium beschouwde.

Hoewel het bedrijf de populariteit van dergelijke platforms erkent, wil het prioriteit geven aan de veiligheid van zijn klanten door hen te beschermen tegen aanzienlijke capaciteit voor schade als gevolg van blootstelling aan risico’s van speculatieve handel en volatiliteit.

Een verklaring van Gamban zei: We erkennen dat deze benadering voor sommige van onze gebruikers nogal bot zal lijken.

We zijn echter van mening dat waar ongepast gereguleerde producten verschijnen, die bestaan ​​​​op het snijvlak van gokken en beleggen, maar meer lijken op speculatie Gamban deze moet blokkeren als het het vangnet wil blijven waarop onze gebruikers vertrouwen.

Kindred werd onlangs de eerste in de VS gevestigde operator die Gamban’s blokkeersoftware aan zijn klanten aanbood.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.