Gauselmann Group wordt officieel omgedoopt tot Merkur Group

Home » Gauselmann Group wordt officieel omgedoopt tot Merkur Group

Het Duitse gamingbedrijf Gauselmann Group heeft zijn rebrandingproject afgerond, waardoor het Merkur Group wordt. De holdingmaatschappij Gauselmann AG van de Duitse gaminggroep zal nu opereren onder de nieuwe naam Merkur.com AG.

Op 1 januari is de naamswijziging voltooid en is de inschrijving in het handelsregister gewijzigd. De eigendomsstructuur van de business unit blijft ongewijzigd.

De eenheid werd in 1980 opgericht als holdingmaatschappij om centrale diensten te verlenen aan bedrijven binnen de Gauselmann Groep.

De verandering komt 67 jaar na de oprichting van de Gauselmann Group en een halve eeuw sinds de introductie van het merk Merkur in de jaren zeventig.

De bedrijvengroep wordt steeds digitaler en internationaler en de naamsverandering weerspiegelt dit feit”, zegt Paul Gauselmann, oprichter van de groep en voorzitter van de raad van bestuur.

Beide ontwikkelingen zullen profiteren van het koppelen van de aantrekkingskracht van ons Merkur-merk aan de bedrijfsnaam.

Continuïteit en stabiliteit zijn de hoekstenen van onze bedrijfsfilosofie en zullen ook in de toekomst belangrijke succesfactoren blijven.

Merkur-merkharmonisatie De wijziging werd in september aangekondigd en officieel voltooid op 1 januari 2024, Gauselmann AG is de nieuwste businessunit die de naam Merkur heeft aangenomen als onderdeel van wat de groep omschreef als merkharmonisatie.

In maart 2022 werd de dochteronderneming van adp Gauselmann GmbH omgedoopt tot adp Merkur GmbH.

Gauselmann introduceerde de Merkur B-amusement met prijzenmachine (AWP) in de jaren zeventig en opende later zijn eerste speelhal, Merkur Spielothek.

Sindsdien zijn er talloze spellen, machines en spelsystemen ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd onder het merklogo van de lachende zon.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.