Genius Sports verbetert de NBA-samenwerking met de ontwikkeling van een next-gen-platform

Home » Genius Sports verbetert de NBA-samenwerking met de ontwikkeling van een next-gen-platform

Second Spectrum, een bedrijf van Genius Sports, is een samenwerking aangegaan met de NBA in een meerjarige uitbreiding van het partnerschap waarbij Second Spectrum een officiële NBA League Pass Augmentation Provider en een Official NBA Team Basketball Analytics Provider wordt genoemd.

Als gevolg van de uitbreiding zullen de competitie en Second Spectrum samenwerken voor het onderzoek en de ontwikkeling van Dragon, een technologisch platform van de volgende generatie dat gegevens bijhoudt.

Als een van de technologisch meest geavanceerde competities in de wereldsport, eisen NBA-teams, fans, omroepen en mediapartners geavanceerde innovaties, aldus Mark Locke, CEO van Genius Sports.

We zijn verheugd om onze langdurige samenwerking met de NBA uit te breiden, we zijn er trots op dat de NBA onze visie deelt dat Dragon de technologische uitdagingen van de toekomst kan oplossen.

De sleutel tot het partnerschap is het gebruik van Second Spectrum-augmentatietechnologie, aangezien deze geautomatiseerde, verbeterde graphics lijkt te vormen op basis van optische basketbalgegevens op het veld voor alternatieve uitzendingen die beschikbaar zijn op NBA League Pass.

De alternatieve uitzendingen bevatten geavanceerde statistische inzichten van teams en spelers die rechtstreeks in de stream zijn geïntegreerd, waardoor de ervaring wordt verrijkt en kijkmogelijkheden worden geboden aan op analyse gerichte fans.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.